home
home dienblad 512 home vogels 512
home koffie 512

"... uniek en origineel..."

 

Beleef de mooie Hanzestad Deventer en haar omgeving. Op prettige, korte, loopafstand van het mooie centrum, de betoverende IJssel en trein- & busstation bevindt zich B&B Hotel van Egmond, anno 1906. De B&B is prominent gelegen in één van de mooiste buurten van Deventer. De straat, en haar huizen, zijn gemeentelijke monumenten. En ons karakteristieke torentje rijst al snel op wanneer u de Sint Jurriënstraat inslaat. De loft op de tweede etage biedt, behalve veel ruimte, alle rust en comfort voor een heerlijk, luxe verblijf. Het hele huis heeft haar traditionele uitstraling behouden. Met dank aan de familie Van Egmond, die daar gedurende 75 jaar voor gezorgd heeft. Verken Deventer en Salland, wandelend of op de fijne, bijgeleverde fietsen. En kom heerlijk tot rust, tot elkaar, tot jezelf!

 

Sint Jurriënstraat 8
7412 XJ Deventer
06 – 4700 7501

welkom@hotelvanegmond.nl

 

 

 

 

 

 

 

loft
loft bed 512    
loft bed jlh 512 loft bloemen 512  

"... VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIEN ... EN ALLES KLOPT ..."

 

Onze loft bevindt zich op de tweede etage van het monumentale pand en is geschikt voor twee personen. Ook leent het zich zéér voor een wat langer, of regelmatig, verblijf in Deventer.
Via de prachtige entree en trapportaal komt u uit bij de ruimtelijke en lichte loft. Een complete etage, exclusief voor u! Met een afzonderlijke badkamer en een keuken, met ruime eettafel. De kamer-en-suite deuren leiden u naar de living en de slaapkamer met luxe boxspring bedden.

 

Overige faciliteiten:

 • Gebruik van twee heerlijke fietsen
 • Vrij parkeren in de straat
 • Koffie/thee inbegrepen
 • Luxe, steeds weer verrassend, vers bereid ontbijt in de ochtend
 • Vrij wifi, TV in de loft
 • Mogelijkheid tot schoonheidsbehandeling in onze prachtige beauty room op de eerste etage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

wellness
wellness totaal 512 
wellness detail 512 
 

 

"... EEN ABSOLUTE AANRADER. WE KOMEN ZEKER TERUG ..."

 

Het is mogelijk om in B&B Hotel van Egmond te genieten van een ontspannende, luxe schoonheidsbehandeling. Een ruime kamer op de eerste etage van het B&B is ingericht als schoonheidssalon. Onze vriendin Germaine heeft een eigen populaire schoonheidssalon in Epse. Speciaal voor onze gasten doet ze ook behandelingen in ons B&B. Voor meer informatie: zie www.schoonheidssalongermaine.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

info

 

 

 • Tarieven
  Prijs per nacht: € 98,50. Bij voorkeur vooraf te voldoen per overschrijving. En anders: bij aankomst, pinnen of contant. Annuleren: tot 10 dagen voor aankomst: kosteloos. Daarna wordt 50% in rekening gebracht. Annuleringen, korter dan twee dagen voor aankomst leiden niet tot restitutie.
 • In- & uitchecken
  Vanaf 15.00 uur (tenzij anders besproken). Uitchecken: uiterlijk 11.30 uur
 • Bereikbaarheid 
  Vanaf het Bus- & NS Station is het ca. 10 minuten lopen. Eventueel kunnen we een afspraak maken om u af te halen.
  Met de auto: Parkeren kunt u gratis, in de straat.
 • Routebeschrijving/plattegrond
 • Isabel & Stephan

Tot oktober 2014 de eigenaren van A TASTE OF HONEY, eten en drinken, een eigenzinnig eet- & feestcafé & populaire trouwlocatie in het hartje van Deventer. Hotel van Egmond is hun nieuwe project. Werken voor en met mensen is het leukste dat er is: het geeft veel energie. Na wat aanpassingen, geheel in de sfeer van het oude huis van de familie Van Egmond, bent u van harte uitgenodigd hiermee kennis te maken!